fbpx

Modellen blog

Overzicht

Joepie lente!

Hé daar modeliefhebbers en lenteliefhebbers!

Ah, de lente! De tijd van het jaar waarin bloemen bloeien, vogels fluiten en mannequins uit hun winterslaap komen om te pronken met hun schoonheid. Het is echt een magische tijd, nietwaar? En wat is een betere manier om dit te vieren dan met een paar grappige observaties over de modewereld?

Laten we eerst eens praten over de fotomodellen zelf. Deze etherische wezens lijken op een ander bestaansniveau te bestaan ​​dan de rest van ons gewone stervelingen. Ze zweven als godinnen over de catwalk en trekken met elke delicate stap vooruit nog meer de aandacht. Maar laten we eerlijk zijn: we weten allemaal dat deze modellen slechts mensen zijn zoals wij, toch? Ook zij hebben nog steeds te maken met “bad hairdays”, puistjes en af ​​​​en toe een kleine kortsluiting in de overvolle kledingkast. Hoewel ik moet het toegeven, ik heb nog nooit een model zien trippen op de catwalk. Misschien zijn ze in het geheim toch getraind in ninja-achtige stiletto-achtige evenwichtsvaardigheden.

En laten we de gekke outfits die ontwerpers bedenken voor de lentemode niet vergeten. Het ene moment bewonder je een zwierige, gebloemde jurk en het andere moment staar je naar een model dat een gigantische fruitmand op haar hoofd lijkt te dragen. Ik bedoel, natuurlijk, het is een statement, maar hoe draag je zoiets tijdens een brunch met vrienden?

Maar weet je wat nog belachelijker is dan de outfits zelf? De namen die ontwerpers aan hun dresses geven. Ik bedoel, wie bedenkt het toch: “romantische technicolor droomjas” of “psychedelische zonsondergang broekpak”? Ze gooien gewoon darts naar een bord vol met willekeurige woorden. En laten we eerlijk zijn, de meeste van deze outfits zien eruit als iets dat je rare tante Betty zou dragen als ze al wat gedronken heeft.

Ja ‘t is waar. De lente is het seizoen van de schoonheid, en wie kan die schoonheid beter laten zien dan de modellen? Ze zijn als de bloemen van de modewereld.

Maar laten we eerlijk zijn, we worden ook niet allemaal geboren met supermodelgenen. Sommigen van ons lijken meer op onkruid in een tuin, onhandig uit de grond stekend en wanhopig proberend tussen de mooie bloemen te passen. Maar wees niet bang, mijn mede-onkruid, want zelfs wij kunnen dit voorjaar ons innerlijke model omarmen.

Laten we het eerst hebben over de lentetrends. Pastelkleuren, bloemen en zwierige stoffen zijn in en ze zijn perfect om je natuurlijke schoonheid te laten zien. Maar heb niet het gevoel dat je je aan de trends moet houden. Mode gaat tenslotte over jezelf uiten en plezier hebben.

Laten we het nu hebben over hoe je je spullen kunt laten zien als een model. De sleutel is vertrouwen. Je hebt misschien dagenlang geen benen of jukbeenderen die glas kunnen snijden, maar als je met vertrouwen loopt, zie je eruit als iemand van een miljoen dollar. Beschouw jezelf als een supermodel-in-opleiding en oefen je houding in de spiegel. Geloof me, het is leuker dan het klinkt.

En laten we tot slot de accessoires niet vergeten. Met een goede zonnebril voel je je meteen een model, zelfs als je alleen maar boodschappen doet. En als je echt je innerlijke catwalk-koningin wilt laten spreken, zet dan een grote slappe hoed op en doe alsof je over de catwalk loopt. Pas wel op dat je niet over je eigen voeten struikelt.

Dus daar heb je het, liefste lenteliefhebbers bij wie het overal kriebelt. Omarm de schoonheid van de lente en omarm je innerlijke model. Vergeet niet dat mode draait om plezier maken en jezelf uiten, dus neem het niet te serieus. En wie weet sta je op een dag met je spullen op de catwalk naast de supermodellen. Tot die tijd, blijf bloeien!