fbpx

Modellen blog

Overzicht

Modellenbureau

Vie’d Lux* is een modellenbureau dat fotomodellen vertegenwoordigt en hen helpt een baan te vinden in de mode-industrie.
De belangrijkste functie van ons bureau is om klanten te vinden, zoals merkeigenaars, ontwerpers en fotografen, die modellen nodig hebben voor hun projecten, en vervolgens onze modellen te matchen met de behoeften van onze klant.

Werken voor Vie’d Lux* is vaak zeer competitief en doen we in een snelle business. Ons bureau is verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe modellen, het beheren van de schema’s en boekingen van de bestaande modellen en het onderhandelen over loon- en contractvoorwaarden met klanten.

Vie’d Lux* modellen worden meestal ontdekt via scoutingevenementen of open oproepen, waarbij we portfolio’s beoordelen, potentiële modellen meten en foto’s maken. Pas achteraf nemen we een beslissing nof we met een model in zee gaan of niet. Na ondertekening van een contract zullen we als bureau werken aan de verdere ontwikkeling van de portfolio van het model.

Vervolgens zullen we trachten om het model actief op de markt te zetten bij klanten en boekingen opzetten voor fotoshoots, catwalkshows en andere modegerelateerde evenementen. Ook helpen we modellen met hun loopbaanontwikkeling en begeleiden we door de branche.

Werken voor een Vie’d Lux* kan een uitdagende en veeleisende baan zijn, maar het kan ook lonend zijn voor iedereen die gepassioneerd is door mode en graag in een snelle omgeving werkt.