fbpx

Modellen blog

Overzicht

# Nieuw Tijdperk: Enkel Professionele Modellen op Onze Website!

Beste lezers,

We hebben opwindend nieuws te delen! Bij Vie’d Lux* maken we een krachtige stap voorwaarts naar professionalisme en uitmuntendheid. Vanaf nu zetten we ons in om alleen nog maar professionele modellen te rekruteren en op onze website te presenteren. We zijn ervan overtuigd dat dit de kwaliteit van onze diensten aanzienlijk zal verbeteren en onze klanten een nog betere ervaring zal bieden.

Waarom de Focus op Professionele Modellen?

Als toonaangevend platform voor fotomodellen in Antwerpen willen we onze standaarden verhogen en de normen van de industrie weerspiegelen. Professionele modellen brengen niet alleen een uniek talent en ervaring met zich mee, maar dragen ook bij aan de esthetiek en geloofwaardigheid van ons platform. Dit besluit komt voort uit onze toewijding aan kwaliteit en onze inspanningen om te voldoen aan de verwachtingen van de mode- en fotografiegemeenschap.

Wat Betekent Dit Voor Onze Modellen?

Voor onze huidige modellen is dit een geweldige kans om deel uit te maken van een exclusieve groep professionals die ons platform verrijken. We zullen samenwerken met modellen die voldoen aan de maten en gewichten van internationale standaarden. Hier zijn de richtlijnen die we hanteren:

* Lengte: Minimaal 1.75m

*Gewicht: Afhankelijk van het modeltype, maar binnen gezonde, realistische grenzen.

FASHION MODEL ANTWERP 2024: Een Voorbeeld van Wat Komt.

In 2024 introduceren we “Fashion Model Antwerp”, een nieuw project dat de grenzen van de modewereld zal verkennen. We zijn verheugd om met professionele modellen samen te werken om dit ambitieuze project tot leven te brengen. Hierbij beloven we volledige 360° ondersteuning, waarbij we niet alleen focussen op de modellen, maar ook op hun professionele ontwikkeling en welzijn.

Hoe Jij Deel Kunt Uitmaken Van Onze Gemeenschap.

Ben jij een professioneel model dat voldoet aan onze richtlijnen? Of ken je iemand die perfect bij ons platform zou passen? We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van getalenteerde professionals.

Bij Vie’d Lux* omarmen we de toekomst van de modefotografie. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen en kijken ernaar uit om samen te werken met de crème de la crème van de modellenwereld.

Met vriendelijke groet,

Het Vie’d Lux* team.