fbpx

Modellen blog

Overzicht

Registreer je

De mode-industrie stormenderhand veroveren?

Ben je er klaar voor?! Heb jij het in je om the next big thing in modellen land te worden?
Zo ja, dan is het tijd om je aan te sluiten bij Vie’d `lux* en met ons je stoutste dromen waar te maken!

We zijn op zoek naar gepassioneerde, gedreven en getalenteerde individuen om ons team van modellen te versterken. Als lid van ons bureau heb je toegang tot netwerkmogelijkheden en de kans om samen te werken met merken en enkele grote (en kleine) namen in de modewereld en mode fotografie.

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, we horen graag van je! We verwelkomen modellen van alle leeftijden, maten en achtergronden om zich bij ons te registreren en deel uit te maken van onze opwindende en dynamische gemeenschap.

Dus waar wacht je op? Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Registreer je vandaag nog bij ons en laten we jouw reis aanvangen om de volgende grote verrassing in de kleine én grote wereld van modellen te worden! Aarzel niet!

Als model geregistreerd bij Vie’d Lux*, kan je genieten van een reeks mooie voordelen, waaronder:

  • Toegang tot leuk modellenwerk: Ons bureau heeft connecties met kleine en grote merken en ontwerpers in de branche, social media agencies, videoproductiehuizen, enz waardoor je toegang krijgt tot het leukste modellenwerk.
  • Mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling: We bieden regelmatig trainingen en workshops om je te helpen jouw vaardigheden aan te scherpen en jouw carrière als model (verder) te ontwikkelen.
  • Concurrerende vergoeding: Wij geloven in een eerlijke vergoeding voor onze modellen en werken er hard aan om er steeds voor te zorgen dat je de best mogelijke tarieven voor je inspanningen ontvangt.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat modellenwerk een veeleisend beroep is, daarom bieden we flexibele schema’s waarmee je jouw werk en privéleven kan combineren.
  • Ruime zichtbaarheid: Ons bureau werkt zowel regionaal, nationaal als internationaal, waardoor je de kans krijgt om een brede bekendheid te krijgen.
  • Meer weten? Contacteer ons. En vooral aarzel niet, we moeten allemaal groot worden dankzij onze lef!

Registreer je nu !