fbpx

Modellen blog

Overzicht

Synthetisch Vie’d Lux* model

Denk maar niet dat je als Vie’d Lux* model onvervangbaar bent. Tenminste toch niet online. Hierbij een voorbeeldje van een Vie’d Lux* video model opgebouwd uit A.I.

 

Met synthetische Vie’d Lux* foto- en videomodellen, ook wel bekend als Vie’d Lux* deepfakes, kunnen we foto- en video-inhoud manipuleren en wijzigen. Deze Vie’d Lux* modellen maken gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning-algoritmen om realistische videocontent van Vie’d Lux* personen te maken die in het echte leven misschien niet bestaat, of om bestaande videobeelden aan te passen. Hoewel ze veel potentiële toepassingen hebben, vormen ze ook een bedreiging voor privacy en veiligheid.

Synthetische Vie’d Lux foto- en videomodellen worden gemaakt met behulp van deep learning-algoritmen en generatieve adversarial networks (GAN’s) die worden getraind op grote datasets van Vie’d Lux* afbeeldingen en video’s. Deze algoritmen leren de patronen en kenmerken van de afbeeldingen in de dataset en gebruiken die kennis vervolgens om nieuwe afbeeldingen of video’s te genereren die vergelijkbaar zijn met die in de trainingsset.

Echter vreest niet! Bij Vie’d Lux* houden we het (voorlopig) voor de offline wereld op levende modellen.

Schrijf je in op onze site.