fbpx

Modellen blog

Overzicht

Vie’d Lux* what it takes

Wat is er nodig om een Vie’d Lux* model te worden?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de vereisten variëren, afhankelijk van het type modellenwerk waarin de klant geïnteresseerd is en de specifieke branche of markt waarin je zelf hoopt te kunnen werken. Enkele algemene zaken waarmee je rekening moet houden als je geïnteresseerd bent om een ​​Vie’d Lux*-model te worden, zijn de volgende:

  • Fysiek uiterlijk: Van Vie’d Lux*-modellen wordt verwacht dat ze een bepaald uiterlijk hebben dat voldoet aan de normen van de modellen industrie. Dit kan inhouden dat je een bepaalde lengte, gewicht en lichaamstype hebt, maar ook dat je een mooie huid, haar en tanden hebt.
  • Zelfvertrouwen en evenwicht: Vie’d Lux*-modellen moeten zelfzeker zijn en zich comfortabel voelen voor de camera of op de catwalk. Ze moeten de regie aanwijzigingen goed en intuïtief kunnen opvolgen.
  • Professionaliteit: Vie’d Lux*-modellen moeten betrouwbaar en punctueel zijn en goed kunnen samenwerken met fotografen, stylisten en andere professionals uit de industrie.
  • Aanpassingsvermogen: Vie’d Lux*-modellen moeten zich kunnen aanpassen aan verschillende omgevingen en situaties en onder druk kunnen werken.
  • Doorzettingsvermogen: doorbreken in de modellenindustrie kan moeilijk en competitief zijn, dus het is belangrijk om volhardend te zijn en bereid om het werk en de moeite te doen die nodig zijn om te slagen.

Het is ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de potentiële uitdagingen en risico’s binnen de modellenindustrie, zoals de noodzaak om uiterlijk en eventueel een strikt dieet te handhaven en de onzekere en onstabiele aard van het werk niet te onderschatten. Als je overweegt om een ​​Vie’d Lux*-model te worden, is het belangrijk om enig onderzoek te doen en de realiteit van de branche goed te begrijpen voordat je een verbintenis aangaat.

Nog steeds geïnteresseerd ? Schrijf ons viedlux@proxmius.be, bel ons +32 473 830 611 of schrijf je in. Samen maken we er iets moois van!