fbpx

Modellen blog

Overzicht

Vie’d Lux* fotograaf?

Als je als fotograaf met Vie’d Lux* wilt werken, zijn hier een paar stappen die je kunt nemen:

  • Bouw een sterk portfolio op: je portfolio moet je beste werk laten zien en je stijl en artistieke visie demonstreren.
  • Kies je modellen strategisch: Zoek naar een type modellen die je graag wil fotograferen en die goed passen bij jouw stijl van fotograferen.
  • Neem contact op via e-mail of telefoon: Stel jezelf en je werk voor en vraag of ze geïnteresseerd zijn in je portfolio.
  • Maak kennis: als Vie’d Lux* geïnteresseerd is in je werk, kunnen ze je vragen om langs te komen voor een vergadering om mogelijke kansen te bespreken. Dit is een goede gelegenheid voor je om vragen te stellen en meer te weten te komen over ons.
  • Onderhandel over een contract: Als Vie’d Lux* besluit met je samen te werken in het kader van een professionele opdracht, zullen zij je mogelijks een contract aanbieden waarin de voorwaarden van de samenwerking worden uiteengezet. Zorg ervoor dat je het contract zorgvuldig doorneemt en onderhandel over eventuele voorwaarden die je niet ideaal lijken.
  • Breng nieuwe modellen aan: Vie’d Lux* is steeds op zoek naar nieuwe modellen. Help hen groeien, dan groei je mee.

Onthoud dat het opbouwen van relaties en netwerken essentieel is in de modellenindustrie. Woon Vie’d Lux* evenementen en workshops bij en sta open voor samenwerking met andere fotografen en modellen om je portfolio op te bouwen en ervaring op te doen.